Gradovi

Pajtić: Da u aprilu zajedno pobedimo Vučića

Pajtić: Nemamo ništa protiv Vučića kao čoveka

BEOGRAD – Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je danas da ta stranka u razgovore sa ostalim opozicionim strankama ulazi s ciljem promene vlasti i ekonomskog i političkog sistema u Srbiji.

„Toliko se zlo nadvilo nad Srbijom da punog srca, sa čistim namerama, sa praznim papirom ulazimo u razgovore sa najboljom voljom i namerom da se dogovorimo o tome kako smeniti Aleksandra Vučića i taj režim“, rekao je Pajtić na pres konferenciji vlade u senci DS.

Lider demokrata rekao je da ta stranka ima 11 odsto podrške i da sama ne može da pobedi Vučića.

„Neće biti nikakvog uslovljavanja, osim ovog uslova koji postavljamo pre svega sami sebi, a koji vidim da je prihvatljiv i drugima, da se ni po koju cenu ne sarađuje sa Aleksandrom Vučićem“, rekao je Pajtić.

Na pitanje da li će vrata biti zatvorena onima koji se ne pojave na sastanku opozicije, zakazanim za 19. januar, Pajtić je odgovorio da nikome vrata neće biti zatvarana.

Upitan da prokomentariše svoje ranije izjave da je spreman da bude premijer u nekoj budućoj vladi, Pajtić je odgovorio da nije to tema, već – smena režima i to već u aprilu.

„Ako uđemo u tu vrstu rasprave, a ‘zec je još u šumi’, bojim se da nećemo mnogo daleko odmaći“, objasnio je Pajtić.

„Nemamo mi ništa lično protiv Aleksandra Vučića kao čoveka. Neka je on živ i zdrav, ali ne treba da vodi državu, jer očigledno je da on to ne ume. Uveo je princip koncentracije vlasti u jednim rukama. Da su to i najbolje ruke na svetu, to je potpuno pogrešno i neprihvatljivo“, zaključio je Pajtić.

Preview

DRAGAN SUTANOVAC

Slide

BOJAN PAJTIC

Slide

BOJAN PAJTIC

Slide

DRAGAN SUTANOVAC

Slide

BOJAN PAJTIC

Slide

DRAGAN SUTANOVAC

DRAGAN SUTANOVAC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh