Novosti online

Пајтић, Живковић и регионални покрети „за праведнију Србију“

Демократска странка потписала је данас коалициони споразум са Новом странком и неколико савеза и покрета, а на изборе ће изаћи на листи чији је назив „За праведну Србију”.

Потписивању споразума коалиције, чији ће слоган бити „Да живимо нормално, да живимо сада”, присуствовали су председник ДС Бојан Пајтић, лидер Нове странке Зоран Живковић, као и председници политичких организација Заједно за Србију, Заједно за Шумадију, Покрет за Крајину и Демократски савез Хрвата у Војводини, Душан Петровић, Верољуб Стевановић, Бошко Ничић и Томислав Жигманов, као и функционери ДС.

Први на листи биће Бојан Пајтић.

Пајтић је рекао на конференцији за новинаре да је споразум потписан са странкама које су претходних година показале да су против Вучићевог режима.

„Ово је можда последњи воз за нормалну Србију, ако не желите да живите у Булевару Александра Вучића, да деца иду у школу Александар Вучић…„, рекао је Пајтић истакавши да од грађана траже поверење на кредит, јер зна колико дугују грађанима, јавља ТАнјуг.

Коментаришући разлоге расписивања избора и широке коалиције око СНС Пајтић каже да је то најбоље објаснио Небојша Стефановић који је рекао да Вучићу треба дати поверење како би сам одлучио како би Србија требало да изгледа.

„Ми смо се окупили баш због тога сто нико не може самостално да одлучује”, рекао је Пајтић.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh