Novosti online

Папа Фрањо гледао трилер „Васкрснуће”

Сваке године сними се минимум један филм на тему настанка и ширења хришћанства, па тако ни ова неће бити изузетак. Кевин Рејнолдс, редитељ блокбастера „Робин Худ: принц лопова”, „Водени свет” и „Гроф Монте Кристо”, режирао је „Васкрснуће”, филм који је пре неколико дана приказан папи.

Главни глумци Џозеф Фајнс и Марија Бото посетили су Ватикан и упознали папу Фрању на ексклузивној пројекцији филма који у америчке биоскопе стиже 19. фебруара а у српске 21. априла.

Напети историјски трилер „Васкрснуће” је прича о васкрснућу Исуса Христа, испричана кроз очи неверника. Клавус (игра га Фајнс), моћан римски трибун, и његов помоћник Луцијус истражују мистерију о томе шта се догодило са Исусом у данима после његовог распећа, с намером да оповргну гласине о васкрслом месији и спрече устанак у Јерусалиму.

Уз Џозефа Фајнса, звезду Оскарима награђене мелодраме „Заљубљени Шекспир”, у филму играју: Том Фелтон, познат по роли у серијалу „Хари Потер”, Клиф Куртис („Дан обуке”, „Умри мушки 4”) и лепотица Марија Бото, која је играла Марију Магдалену.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh