Gradovi

Podeljen promotivni materijal o bezbednosti saobraćaja

U okviru obeležavanja Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, Agencija za bezbednost saobraćaja je u centru Beograda organizovala je podelu promotivnog materijala za decu, mlade, sugrađane starije od 65 godina, a u cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

BEOGRAD – U okviru obeležavanja Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda, Agencija za bezbednost saobraćaja je u centru Beograda organizovala je podelu promotivnog materijala za decu, mlade, sugrađane starije od 65 godina, a u cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

„Želimo da iskoristimo današnji dan da, pored sećanja na ljude koji su stradali u nesrećama, razgovaramo sa ljudima, da im skrenemo pažnju i da ih uputimo na pravilno i bezbedno ponašanje u saobraćaju“, rekla je direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević u Knez Mihailovoj ulici.

Ona je dodala da će i u budućem periodu svi zajednički raditi na tome da ljudi znaju da saobraćajni propisi postoje da bi sačuvali njihove živote.

„Da bi znali da oni vodeći računa o sebi čuvaju i ostale učesnike, a da sa druge strane, vodeći računa o drugim učesnicima vode računa i o sebi“, kazala je.

Gradski sekretar za bezbednost saobraćaja i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Beograda Dušan Rafailović je naveo da promotivno-preventivne aktivnosti predstavljaju suštinu bezbednosti.“Naša moralna obaveza, profesionalna odgovornost i obaveza prema društvu jeste da promotivnim aktivnostima stalno utičemo na unapređenje bezbednosti saobracahaja na našim ulicama. Nećemo biti zadovoljni dokle god budemo imali jedno lice poginulo u saobraćajnim nesrećama“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, taj proces je dugotrajan i podrazumeva različite vrste mera, ali da se pomoću promotivnih aktivnosti i zajedničkim radom može podići nivo bezbednosti na ulicama.

Preview

JASMINA MILOSEVIC I DUSAN RAFAILOVIC

Slide

AKACIJA AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRACAJA

Slide

AKCIJA AGENCIJE ZA BEZBEDNOST SAOBRACAJA

Slide

JASMINA MILOSEVIC I DUSAN RAFAILOVIC

Slide

JASMINA MILOSEVIC I DUSAN RAFAILOVIC

JASMINA MILOSEVIC I DUSAN RAFAILOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh