Gradovi

Pokret socijalista: Spremni za izbore

BEOGRAD – Pokret socijalista saopštio je danas da u potpunosti podržava odluku da se ide na vanredne parlamentarne izbore koju je na predlog predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, doneo Glavni odbor SNS-a, dodajući da je ta stranka spremna za izbore.

„Zajedno sa Srpskom naprednom strankom smo preuzeli obavezu da menjamo Srbiju i da od nje napravimo pošteniju i pravedniju državu, zato je dobro da izađemo pred građane i omogućimo im da se izjasne da li podržavaju politiku premijera Vučića ili su za vladavinu uskog kruga moćnika i tajkuna“, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Kako je navedeno, današnja odluka Glavnog odbora SNS dokazuje veličinu Vučića koji je građane pozvao na izbore iako ima apsolutnu većinu, za razliku od lidera DS Bojana Pajtića koji se „za fotelju drži po svaku cenu i za koga vlast predstavlja jedinu svrhu života“.

Iz Pokreta socijalista smatraju i da će predstojeći izbori na svim nivoima biti „odlična prilika da upravo Pajtić i svi drugi koji su pričali o izborima, a molili boga da ih ne bude, izađu pred građane i podnesu račun za sve što su radili u prethodnom periodu, ali i da shvate da se kriminal ne isplati i da svako ko prekrši zakon mora zbog toga i da odgovara“.

„Pokret socijalista je spreman za izbore, kao što je spreman da sa zadovoljstvom građanima podnese izveštaj o rezultatima svog rada u prethodnom periodu“, navodi se u saopštenju te stranke.

Kako ističu, u toj stranci su odlučni da nastave borbu za socijalno pravedniju Srbiju u kojoj će svaki građanin imati jednaku šansu da radi i dostojanstveno živi od svog rada, kao i beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije, borbu za pošteniju i pravedniju Srbiju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh