Društvo

POMERIMO GRANICE VANTELESNOM OPLODNJOM

TRIBINA  UDRUŽENJA POMERIMO GRANICE VANTELESNOM OPLODNJOM

19 maj (subota) 2018.godine, SALA LUTKARSKOG POZORIŠTA

od 12 časova

 Koliko puta ste od prijatelja čuli da imaju problem da dobiju bebu? Koliko im je trebalo vremena da stignu do prve vantelesne oplodnje? Mnogo, zar ne?

Udruženje Šansa za roditeljstvo za sve zainteresovane parove i pojedince kojima su potrebne informacije o procesu vantelesne oplodnje organizuje jedinstvenu tribinu pod nazivom: „Pomerimo granice vantelesnom oplodnjom“.

Tribina će se održati 19. maja u sali Lutkarskog pozorišta, ul.Bulevar Zorana Đinđića br.7 u Nišu s početkom u 12 časova.

Predavači na Tribini su eminentni stručnjaci iz oblasti steriliteta i vantelesne oplodnje iz Srbije i inostranstva i govoriće na temu postupka biomedicinski potpomognute oplodnje, donacije i pratećih analiza i priprema za ulazak u postupak vantelesne oplodnje.

Predavači i gosti na tribini su:  prof. dr Jasmina Popović, načelnica Odeljenja za humanu reprodukciju KC Niš, dr Nebojša Marković iz Specijalne bolnice za lečenje steriliteta „Spebo medical“ (Leskovac), dr Pappas Hristos iz grčke klinike „Embyolab“ (Solun), prof. dr Vesna Kopitović iz Specijane bolnica Ferona (Novi Sad) i dr Milica Janičijević iz Specijalne bolnice sa porodilištem „Jevremova“ (Beograd).

Nakon oficijalnog dela predavanja na određene teme o lečenju neplodnosti, održaće se diskusija sa prisutnim parovima i pojedincima.

U organizaciji Udruženja Šansa za roditeljstvo nakon završenih predavanja biće organizovane  individualne potpuno besplatne konsultacije za parove i pojedince sa prisutnim stručnjacima.

Svi zainteresovani, zbog ograničenosti prijave, besplatne konsultacije sa lekarima mogu zakazati na telefon Udruženja 061/624-5224 ili na mejl info@sansazaroditeljstvo.org.rs .

Udruženje Šansa za roditeljstvo – Udruženje parova Srbije u borbi za potomstvo je dobrovoljna, nevladina, neprofitna organizacija nastala kao podrška parovima koji se bore sa infertilitetom u Srbiji. Cilj Udruženja je da ukaže na probleme sa kojima se parovi suočavaju i kroz društveno delovanje utiče na njihovo prevazilaženje i ispunjenje ciljeva u vezi sa poboljšanjem kako uslova tako i kriterijuma za postupak vantelesne oplodnje (VTO) na račun RFZO. Udruženje je osnovano u septembru 2016. godine i član je krovne evropske asocijacije Fertility Europe. Samo integrisanim odgovorom društva može se postaći konačni cilj Udruženja – da svako dobije šansu da bude roditelj.

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh