Gradovi

Ponovo sukob policije i demonstranata uoči Trampovog govora

SAN FRANCISKO – Stotine demonstranata sukobilo se sa specijalcima ispred kalifornijskog hotela gde je vodeći republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp trebalo da drži govor, zbog čega je on morao da se povuče nazad u zgradu.

Demonstranti su probili barikade postavljene oko hotela u blizini aerodroma u San Francisku, prenosi AFP.

Policija je uspela da ih spreči da uđu u hotel, a neki od demonstranata su ih gađali jajima.

Na televizijskim snimcima se vidi kako policija odvlači neke od demonstranata pošto je Tramp završio govor.

Novi incident usledio je dan nakon sličnog sukoba kada je oko 20 demonstranata uhapšeno na jugu Kalifornije tokom protesta održanog ispred hale u kojoj je Tramp održao miting i obećao pristalicama da će, ako bude bio izabran, zauzeti čvrst stav prema ilegalnoj imigraciji.

Demonstranti su u Kosta Mesi u Kaliforniji razbili staklo na jednom policijskom vozilu i blokirali saobraćaj dok je policija pokušavala da ih rastera, javili su lokalni mediji.

Preview

Slide

Slide

Slide

Slide

gop0430

Stotine demonstranata sukobilo se sa specijalcima ispred kalifornijskog hotela gde je vodeći republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp trebalo da drži govor, zbog čega je on morao da se povuče nazad u zgradu. Demonstranti su probili barikade postavljene oko hotela u blizini aerodroma u San Francisku, prenosi AFP. Ap Photo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh