• Gradovi

  Popović čestitao Medvedevu 15. godišnjicu osnivanja Jedinstvene Rusije

  BEOGRAD – Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović, čestitao je ruskom premijeru i predsedniku Jedinstvene Rusije, Dmitriju Medvedu, 15. godišnicu osnivanja Sveruske političke partije Jedinstvena Rusija.

  Popović je u pismu naglasio da je Jedinstvena Rusija, radeći za dobrobit svoje zemlje, zajedno sa predsednikom Vladimirom Putinom, stekla ogromnu podršku i uvažavanje ne samo kod građana Ruske Federacije, nego i u Srbiji i u celom svetu, saopštila je SNP.

  Predsednik SNP je izrazio uverenje da će se Jedinstvena Rusija, kao i do sada, nepodeljeno zalagati za unapređenje i jačanje bilateralnih odnosa između Srbije i Rusije na svim poljima.

  „U tom poslu imaćete najveću podršku Srpske narodne partije. Najiskrenije se nadam nastavku našeg partnerstva i uspešnoj saradnji Srpske narodne partije i Sveruske političke partije Jedinstvena Rusija u budućnosti“, zaključio je Popović.

  Srpska narodna partija i Sveruska politička partija Jedinstvena Rusija potpisale su u protekle dve godine više međupartijskih sporazuma, kojima je definisana strateška saradnja dve partije u budućnosti, uključujući i saradnju na polju očuvanja vojne neutralnosti Republike Srbije, navedeno je u saopštenju.

  Foto Tanjug/R.Prelić, arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com