• Novosti online

  Породична трагедија у Сурчину – нађени мртви мајка, отац и син

  Милка (84), Душан (80) и њихов син Драган Бабић (61), пронађени су мртви око 14 часова у њиховој кући у Баштованској улици у Сурчину. Тела су затечена у фази распадања.

  Комшије су породицу Бабић последњи пут виделе, како су рекле, пре око два месеца. Према речима суседа, они нису били посебно дружељубиви, нити су често излазили из куће. Зато нико од комшија није био слободан да им позвони на врата и провери зашто их нема толико дуго. Њихов нестанак, незванично сазнајемо, највероватније је пријавила Милкина сестра, а могло се чути и да је захтев полицији да прегледа кућу био упућен, наводно, још пре десет дана.

  Породица је, кажу мештани Баштованске улице, тешко живела. Брачни пар је некада радио у Немачкој, а њихов син је био запослен у ИМТ-у. Последњих година, причају суседи, Бабићи су живели од социјалне помоћи коју је добијао њихов син, за кога кажу да је био психички болестан. Са комшилуком се нису дружили, али су били мирна породица која никада није правила проблеме.

  Житељи Баштованске наводе и да су се родитељи и син повремено свађали, обично због немаштине, али и да је Драган некада знао да буде агресиван. Овакав крај Бабића ипак нико није очекивао.

  Две су теорије о томе како се догодила ова породична трагедија што ће истрага утврдити. Према једној, син је убио родитеље па извршио самоубиство, а по другој, прво су родитељи умрли природном смрћу, а за њима и син који није био способан да води рачуна о себи.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com