• BG

  Posle 37 godina ponovo klizalište na Tašmajdanu

   

   

   

  Slide

  Posle 37 godina ponovo klizalište na Tašmajdanu

   

  Na stadionu „Tašmajdan“ danas je, posle 37 godina, ponovo otvoreno klizalište čime je ujedno označen i početak zimskog festivala ICE@TAŠ koji će, kako je rečeno, trajati do 15. februara 2017. godine.

  BEOGRAD – Na stadionu „Tašmajdan“ danas je, posle 37 godina, ponovo otvoreno klizalište čime je ujedno označen i početak zimskog festivala ICE@TAŠ koji će, kako je rečeno, trajati do 15. februara 2017. godine.

  Gradski menadžer Goran Vesić je podsetio da je festival ICE@TAŠ samo deo novogodišnje manifestacije „Beogradska zima“ koja, kako je precizirao, sadrži ukupno 86 programa.

  On je izrazio zadovoljstvo što je na „Tašmajdanu“ ponovo otvoreno klizalište.

  „Mislim da ćemo tokom ove zime zaista uživati na Tašmajdanu kao što se nekada uživalo. Zahvaljujem ljudima iz SRC „Tašmajdan“, predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću i svima koji su učestvovali u ovome. Mislim da danas zaista treba da budemo sreći i ponosni jer ponovo radi Taš“, rekao je Vesić.

  Festival ICE@TAŠ biće otvoren do 15. februara, a prema rečima direktora SRC „Tašmajdan“ Milana Novovića festival je podeljen na dve celine- klizalište i ulazni foaje sa binom gde su svi programi besplatni.

  Razni zabavni sadržaji za decu, sa bogatim mužičkim, scenskim i animacionim programom odvijaće se na bini, naveo je on i dodao da decu i roditelje očekuje sjajna zabava uz klovnove, animatore, mađioničare, predstave..

  Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić je izrazio zadovoljstvo što je „Tašmajdan“ uključen u gradski novogodišnji program.

  „Posle 37 godina pokazali smo spremnost, odgovornost, disciplinovan rad koji je omogućio da se SRC „Tašmajdan“ uzdigne na one slave koje je imao pre 20, 30 godina“, istakao je Jovičić.

  Na svečanom otvaranju festivala ICE@TAŠ nastupile su umetničke klizačice kluba „Helena Pajović“, a na bini u foajeu stadiona Leontina i hor „Čarolija“.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com