Gradovi

Prijave protiv dva lekara zbog i falsifikovanja isprava

ŠABAC – Protiv dvojice lekara u Šapcu podneta je krivička prijava zbog zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja, jer su kako se sumnja dvadesetpetogišnjaku iz okoline tog grada omogućili odlaganje izvršenja zatvorske kazne, saopštila je danas policija.

Pripadnici policije u Šapcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvoje lekara zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje službene isprave i protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca, koji se tereti za falsifikovanje isprave, saopštio je MUP.

Sumnja se da su lekari iz Šapca, od januara do avgusta prošle godine, prekoračili granice službenog ovlašćenja i omogućili dvadesetpetogodišnjaku iz okoline Šapca odlaganje izvršenja zatvorske kazne.

Pripadnici MUPa su prilikom pregleda i pretresa stana dvojice muškarca pronašli tri paketa sa 15,6 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, navedeno je u saopštenju.

Protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, a protiv četrdesetogodišnjeg muškarca zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Foto Tanjug, J. Pap (arhiva, ilustracija)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh