Gradovi

Prijem stranaka u Upravnom sudu svakok utorka

BEOGRAD – Stranke u upravnom postupku koje žele prijem u sudu radi predaje svojih molbi ili urgencija mogu to da učine svakog utorka, uz zakazivanje termina prijema dan ranije, objavljeno je na sajtu Upravnog suda.

Prijem stranaka se vrši između 10 i 13 casova, u sedištu suda, u Nemanjinoj 9, u Beogradu, a zakazivanje prijema se vrši iskljucivo telefonom svakog ponedeljka u istom terminu.

U informaciji suda se napominje da se prijem zakazuje licima koji imaju svojstvo stranke u upravnom sporu, a to su tužilac, tuženi, punomoćnik, zakonski zastupnik, zainteresovano lice.

Za zakazivanje termina neophodno je da stranka u postupku zna broj predmeta, a informaciju o tome može da dobije u pisarnici.

Sud napominje da je neophodno da stranke koje su zakazale termin prijema, dođu u sud 10 minuta pre zakazanog prijema.

Na dan prijema stranakama će biti uručen obrazac molbe ili urgencije, koji treba da popune pre prijema na razgovor sa sudijom, koji je prema utvrđenom redosledu zadužen za prijem stranaka i neposredno ga predaju sudiji koji vrši prijem stranaka.

Termin za prijem može se zakazati na brojeve telefona 011/363-5111 i 011/360-4735, svakog ponedeljka od 10 do 13 casova.

foto Tanjug

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh