Gradovi

Promotivna akcija Er Srbije: „Srećni petak“

BEOGRAD – „Er Srbija“ je danas saopštila da nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za odabrane destinacije u svojoj globalnoj mreži, u okviru promotivne kampanje „Srećni petak“.

Ovog petka, 19. februara, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija: Berlin počev od 149 evra, Malta počev od 189 evra i Sarajevo počev od 109 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 19. februara i važiće za putovanja od 22. februara do 30. septembra 2016. godine (osim u periodu: iz Beograda od 27. do 30. marta, od 29. aprila do 1. maja, od 16. jula do 11. septembra; za Beograd od 23. do 26. marta, od 4. do 8. maja, od 25. juna do 6. avgusta). Malta je na raspolaganju za putovanja od 14. juna do 17. septembra 2016, bez ograničenja.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem airserbia.com <http://www.airserbia.com>.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte.

Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Air Serbia je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije u oktobru 2013. godine. Letove obavlja do 39 destinacija u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku sa svog matičnog Međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Air Serbia takođe nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela. Flotu avio-kompanije trenutno čini 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Foto Tanjug, R. Prelić, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh