Gradovi

Prvi gosti u novom krilu hotela Grand na Kopaoniku

KOPAONIK – Novi blok hotela Grand na Kopaoniku, koji se prostire na 4.500 kvadratnih metara, otvorio je vrata prvim gostima, saopštila je danas MK grupa, navodeći da je ta investicija vredna pet miliona evra i da je završena u rekordno kratkom roku.

Uz 70 novih luksuznih apartmana, sa kojih se pruža najlepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen, šestospratni novootvoreni blok sa kongresnim centrom, u kome se posebno izdvaja kongresna sala kapaciteta do 600 učesnika.

Najveća multifunkcionalna sala u hotelu Grand moći će da primi i do 1500 učesnika.

Novi deo hotela opremljen je po najvišim mogućim standardima i pružaće sav luksuz i udobnost hotela sa četiri zvezdice.

„Nova investicija, u koju je uloženo čak pet miliona evra, značajno je ojačala imidž i ponudu najposećenije planine u regionu, a otkada je hotelski kompleks u rukama MK grupe u modernizaciju objekata i usluga uložili smo više od 28 miliona evra“, rekao je generalni direktor MK mauntin rizorta, Nikola Avram.

Tako je zajedno sa ulaganjima Skijališta Srbije kapitalno podignuta vrednost čitave destinacije, kazao je Avram, ističući da je MK grupa doprinela da Kopaonik stane „rame uz rame“ sa najmodernim evropskim ski centrima.

Novo krilo zasniva se na osnovama modernog hotelijerstva, a kako je smešteno na samoj ski stazi biće privilegija za goste koji žele da uživaju u udobnosti i nezaboravnom pogledu.

„Sa druge strane, naš novi kongresni centar trenutno je jedan od najboljih i najmodernijih u Srbiji, i kao takav dijametralno će promeniti poziciju Kopaonika kada govorimo o kongresnom turizmu. Nadam se da će izgradnja ovog centra omogućiti da se turistička sezona na Kopaoniku produži na punih 10 meseci godišnje“, naveo je Avram.

Novootvoreni deo kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše i elegancijom i komforom, navedeno je u saopštenju.

Foto MK grupa

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh