Društvo

PRVO RADNO MESTO U ŽIVOTU: DIREKTOR

SAMSUNG DIGIMAX A503

Nekada je važila krilatica, prvo pa muško a danas je aktuelna prvo pa direktor. Naime, Skupština Novog Pazara je za direktora novog javnog preduzeća „Parking servis” postavila mladog dvadesetpetogodišnjeg  Armina Mehovića. Činjenica je da na mladima svet ostaje ali je zanimljivo da će Mehoviću to biti prvo radno mesto u životu.

 

Armin Mehović (Fotografija: blic)

 

Inače, Mehović je član Sandžačke demokratske partije (SDP). Ovo mu je prvi posao nakon završetka osnovnih studija građevine na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru, a njegovo postavljenje nije naišlo na veće negodovanje opozicije tokom skupštinskog zasedanja. Pojedini opozicioni odbornici su čak hvalili njegovu biografiju, uspeh na fakultetu i prosečnu ocenu devet, govoreći da je dobro što se pruža šansa mladim i pametnim ljudima.

 Ipak neki smatraju da je krajnje neozbiljno da nekom prvo radno mesto u životu bude direktorsko.

„Parking servis“ u Novom Pazaru  je u procesu osnivanja, a kada to bude završeno, obavljaće poslove upravljanja javnim parkiralištima u gradu i pauk službe, dve delatnosti koje su do sada bile u nadležnosti JKP-a „Gradska čistoća”.

Novi direktor „Parking servisa” kaže za blic da se ne plaši izazova.

– Spreman sam da preuzmem odgovornost, imam znanje, energiju i želju da se dokažem. Verujem da ćemo uspešno poslovati, a i moraćemo jer ćemo se finansirati isključivo iz sopstvenih izvora – kaže Mehović, koji trenutno završava master studije na Univerzitetu u Nišu.

1 Komentar

1 Komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh