• BG

  FASHION PROVOCATION

  moda

  U organizaciji agencije SNOB održan je u Beogradu  drugi međunarodni FASHION PROVOCATION. Manifestaciju je otvorila, specijalna gošća, poznata ruska dizajnerka Daria Razumikhina, koja je pre nekoliko dana učestvovala i na Moscow Fashion Week, kao i na Montenegro Fashion Week.

  Pored nje, publici su svoje kreacije  prikazali i dizajneri sa Balkana, Daniel Katona, Jelena Roganović Đurić, Slobodan Mitrović, Miljana Mimi Momčilović, Jelena Simonović, Nikola Stanojković, Tijana Ninković i Dijana Stojanović.

  Manifestacija se održala u prelepom hotelu Astoria. Pre samog početka manifestacije, manekenke su imale photo session u predivnim kreacijama.  Za šminku i frizuru mnogobrojnih manekenki su se pobrinuli Akademija za estetiku i kozmetologiju PURITY, Akademija PANJKOVIĆ, Vesna Milijašević, Peca Podunavac, Kristina Marunić, Alisa Uskoković, Magdalena Novaković, Nikola Stanojković, Maja Mijailović  … Kompanija AVON je podržala manifestaciju svojim preparatima.

  Ina Vorkapić je vodila program manifestacije. Manager backstage-a, izvrsni Nebojša Mandić.

  Za muziku se pobrinuo Dalibor Dača Markovic iz Playera, dok su za ozvučenje bili zaduženi Urban sound.

  Revije su radile manekenke i manekeni, uglavnom iz Agencije SNOB, kao i pojedine  manekenke, zaštitna lica dizajnera učesnika.

  Dve najtraženije manekenke, Anđela Nedeljković i Jovana Stanojević  su dobile nagrade, besplatni kurs šminke od Akademije Purity i besplatan kurs jezika po svom izboru od Centra za obrazovanje i kulturu „Božidarac 1947“.

  Za fotografije su bili zaduženi brojni fotografi iz Srbije, kao i iz Slovenije (Klemen Bizjak, Matevž Kren, Goran Nikić, Milan Radosavljević, Martin Živadinović, Vladan Savić, Stevan Tončić, Bojan Mitrić, Boban Mikičić, Saša Ilić, Darko Mikić, Kristina Kuzmanov, Jana Živković …

  Organizator manifestacije bila je Agencija SNOB.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com