Gradovi

PS: Jovanović ne treba da govori o istini i apsolutizmu

BEOGRAD – Pokret socijalista saopštio je danas da lider LDP Čedomir Jovanović ne treba da govori o istini i da optužuje nekoga za apsolutizam.

„O kojoj to istini uopšte sme da govori Jovanović? Zar o apsolutizmu sme da govore Jovanović i dosovska pučistička falanga koja je na vlast došla brutalnom silom?“, dodaje se u saopštenju.

Jovanović je ranije danas na tribini u Ivanjici rekao da „moramo jedni drugima reći istinu, jer i kad bismo hteli, ne bismo mogli da šminkamo stvarnost tako dobro kao što to čine svi drugi oko nas“, i ocenio premijer Aleksandar Vučić želi „apsolutizam umesto demokratije“.

Prema oceni PS, istinu sada hoće „oni koji su prebijali sve one koji nisu mislili kako oni hoće neku svoju istinu“ i oni koji su „besprizorno cenzurisali sve medije i zlostavljali sve novinare koji nisu pisali ono što Čeda i njemu slični žele“.

„Istina je samo jedna, a istina je da su zapalili Skupštinu, da su nedužne ljude hapsili bez ikakvog, pa čak i lažnog dokaza, držali ih u zatvorima mimo svih zakonskih okvira i sada Čeda ima hrabrosti da priča o istini i demokratiji. Oni koji su vlast oteli silom, imaju hrabrsoti da tvrde da neko želi apsolutizam“, piše u saopštenju PS.

Foto Tanjug/video, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh