Gradovi

PS: Pajtić se kasno setio da vlast treba da bude sluga

BEOGRAD – Pokrajinski odbor Pokreta socijalista poručio je večeras lideru DS Bojanu Pajtiću da se kasno setio da vlast treba da bude sluga, a ne gospodar.

„Da je Bojan Pajtić tokom svoje bahate vladavine Vojvodinom želeo da bude sluga građana, ne bi nam se desilo pustošenje Razvojne banke Vojvodine, ne bi pokrajinska vlast šesnaest godina bezobzirno pljačkala budžet AP Vojvodine i brojne pokrajinske fondove. Da su Bojan Pajtić i njegovi poslušnici bar na trenutak pomislili da treba da služe građanima, ne bi bilo pokradeno milion sedamsto hiljada evra namenjenih za rekonstrukciju dvorca Heterlend, već bi deca sa posebnim potrebama dobila ustanovu za rehabilitaciju“, navode iz vovođanskog PS.

„Sve je danas spreman da obeća Bojan Pajtić kako bi za sebe i svoju stranku obezbedio izborni cenzus, sve je spreman samo da izbegne ono što ne može izbeći, a to je izborni krah i odgovornost za sve što je rađeno tokom njegove vladavine“, dodaje se u saopštenju.

Predsednik Pokrajinske vlade i lider DS Pajtić ocenio je ranije danas da vlast nije gospodar, nego sluga i da treba da prepozna potrebe građana, angažuje struku i nauku da bi se te potrebe realizovale.

Pajtić je tokom obilaska infrastrukturnih radova u Novom Kneževcu, koje finansira Pokrajinska vlada, porucio da je to jedini način da se obezbedi pravedna Srbiju u kojoj se normalno živi.

Foto Tanjug, video/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh