Gradovi

PS: Ružić je levičar u pokušaju

BEOGRAD – Pokret socijalista ocenio je danas da potpredsednik SPS Branko Ružić krivca za „osipanje“ te stranke i masovni prelazak članstva u Pokret socijalista ne treba da traži sa strane, već isključivo u sebi i ljudima oko sebe.

Oni ocenjuju i da je „Ružićeva unutrašnja borba između mržnje prema onima koji rade u interesu Srbije i ljubavi prema onima koji su Srbiju opustošili, njega učinila potrošenim političkim kadrom i levičarem u pokušaju“.

„Jasna nam je zavist i bes Branka Ružića, koji je zbog svoje nesposobnosti ostao bez ministarske fotelje, na svaki pomen Pokreta socijalista i Aleksandra Vulina“, navodi Pokret socijalista u saopštenju povodom Ružićevih nastupa u medijima.

Oni ocenjuju da je Ružić relativno mlad političar i da je prava šteta što ga u političkom delovanju vodi mržnja prema ljudima koji su evidentno sposobniji i uspešniji od njega, poput Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

„Istina za Branka Ružića je mnogo pogubnija neskrivena ljubav koji on duže vramena iskazuje prema Draganu Đuriću i sličnim ljudima koji su debelo profitirali na nesreći građana Srbije“, navodi PS.

Foto/Video Tanjug, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh