Gradovi

PS: Sećaju li se kako su tajkuni u bescenje kupovali zemlju?

BEOGRAD – Pokret socijalista upitao je danas DSS i Dveri, povodom njihove, kako kažu „novootkrivene brige za sudbinu zemlje“, da li se sećaju da su tokom njihove vladavine tajkuni u bescenje kupovali najkvalitetniju srpsku zemlju.

PS bi, kako dodaje, voleo da zna i ko je kandidat ovih stranaka za premijera.

„Voleli bismo da znamo da li ih je bar malo zabolelo kada su tokom njihove vladavine hrvatski tajkuni, među kojima je bilo i finansijera HDZ-a, postali vlasnici blizu 10.000 hektara najkvalitetnijih vojvođanskih oranica?“ upitao je PS u saopštenju.

PS, kako navodi, zna da je uzaludno pitati DSS/Dveri zašto su za vreme svoje vlasti ćutali o NATO agresiji i oslobodili sudske odgovornosti za agresiju 1200 albanskih terorista, među kojima i braću Mazreku, ubice iz Klečke, Havijera Solanu i sve ostale NATO vođe.

„Znamo da je uzaludno pitati DSS/Dveri da odgovore da li je u interesu Srbije bilo potpisivanje sporazuma sa NATO paktom u kojima nije bilo reciprociteta, kao što znamo da je uzaludo da pitamo DSS/Dveri zašto je za vreme njihove vladavine sprovedena pljačkaša privatizacija“, navodi PS.

PS je, kako dodaje ubeđen da će DSS/Dveri prećutati odgovore na sva ova pitanja, ali bi voleo bar da zna ko je njihov kandidat za premijera.

„Naš kandidat je Aleksandar Vučić, a vaš?“ pita PS u saopštenju.

Foto Tanjug/Video, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh