Gradovi

PS Vojvodine: Ne biraju partnere da bi bili na vlasti

NOVI SAD – Pokret socijalista u Vojvodini pozvao je danas Borka Ilića da kaže zašto nije napustio mesto zamenika gradonačelnika Novog Sada i zašto je već četiri godine u koaliciji sa SNS koju naziva ‘groznom strankom“, ocenjujući da koalicija DS S/Dveri ne bira koalicione partnere ukoliko je to uslov da budu deo vlasti.

Predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine Bojan Torbica, poziva Borka Ilića da kaže zašto to nije učinio ako je bar malo principijelan i dosledan, kao što želi da se predstavi, navodi se u saopštenju PS.

Oni pitaju zašto se poput Bojana Pajtića „pupčanom vrpcom vezao za fotelju zamenika naprednjačkog gradonačelnika ne želeći da je napusti čak ni kada je to od njega izričito zahtevala Sanda Rašković Ivić“.

Vojvođanski socijalisti napominju da o doslednosti funkcionera DS S/Dveri najbolje govori činjenica da im ne smeta da u gradskoj vlasti Novog Sada, sve dok imaju koristi, sede sa SNS i Trećom Srbijom, a svog koalicionog partnera Dveri ostave u opoziciji.

„Kada toliko verujete Dverima i kada imaju tako kvalitetne kadrove zašto bar jedno mesto u Novom Sadu niste ustupili njihovim ljudima. Kada toliko verujete Dverima i kada imaju tako kvalitetne kadrove zašto na lokalu bežite od saradnje sa njima, zašto bar u Čačku niste u koaliciji već ste od Boška Obradovića i njegovih ljudi pobegli glavom bez obzira“, navodi PS.

Oni ukazuju da su građani Srbije imali priliku da u prethodnom periodu vide i ko su i šta su DS S/Dveri i da se ništa ne razlikuju od Sande Rašković Ivić, da ni malo nisu gadljivi na vlast i da ne biratju koalicione partnere ukoliko je to uslov da budu deo vlasti.

PS procenjuje da „na sreću građana ta prilika vam se posle ovih izbora neće više ukazati: i pitali ko je kandidat DS S/Dveri za premijera.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh