Gradovi

PS: Zoran Živković, čovek u pokušaju

BEOGRAD – Pokret socijalista poručio je večeras lideru Nove stranke Zoranu Živkoviću, „demokrati u pokušaju, predsedniku vlade u pokušaju, vinogradaru u pokušaju i njegovoj cenzus koaliciji“, da prestanu da se bave Aleksandrom Vučićem i njegovom porodicom i Srpskom naprednom strankom.

„Za promenu bi trebali da odgovore i objasne građanima Srbije odakle im velelepni, nelegalni, stanovi izgrađeni na vračarskim pašnjacima i fruškogorski vinogradi“? navedeno je u saopštenju.

PS smatra da je poniženje za sve građane Srbije da se javi jedan Zoran Živković i traži izbore, jer je njegov udeo u političkom životu i biračkom telu ravan statističkoj grešci i da „izgleda da je opozicija spala na jednog Živkovića, čoveka u pokušaju, da govori u njeno ime“.

„Gospodine Živkoviću, građani Srbije nisu zaboravili da ste na prevaru, zajedno sa svojim prijateljima iz Demokratske stranke, kojoj ste tada pripadali, oteli 41 milion dinara iz državne kase za nepostojeći zasad vinograda“, naveo je PS.

„Gospodine Živkoviću, vratite oteto pa onda možete da budete i predsednik Srbije u pokušaju!“, kaže se u saopštenju.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da će do kraja ovog meseca ili početkom decembra biti poznat kandidat opozicije za predsedničke izbore u Srbiji.

Foto Tanjug/ S.Radovanović, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh