Gradovi

Radulović: Podneli smo izveštaj Agenciji

Lider Pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je danas u Novom Sadu da je taj pokret podneo Agenciji za borbu protiv korupcije izveštaj o troškovima izborne kampanje.

Radulović je za agenciju Betu rekao da je izveštaj dostavljen, ali da „ne zna kada će biti objavljen na sajtu“.

Agencija za borbu protiv korupcije danas je objavila da je deset od 11 učesnika predsedničkih izbora u Srbiji blagovremeno podnelo izveštaj o troškovima izborne kampanje u elektronskoj i pisanoj formi, a da to jedino nije učinio DJB.

Radulović je na otvaranju novih kancelarija Gradskog odbora DJB u Novom Sadu kazao i da opozicija u Narodnoj skupštini još nije dobila nikakav odgovor od predsednice Maje Gojković na zajednički dopis u kome se traži poštovanje Poslovnika i zakazivanje sednice Skupštine u skladu s pravilima.

„Nismo ga ni očekivali, ali današnji bojkot sednice desio se upravo zbog dečijih, nezrelih smicalica, kojima se predsenica Skupštine bavi da bi sprečila opoziciju da uopšte ima šansu za dopunu dnevnog reda“, rekao je Radulović.

On je naveo da je sednica zakazana u deset uveče za naredni dan, ali da su predstavnici opozicije čekali ispred pisarnice.

Gojković je poslnicima „u 21. veku poslala telegram“, kako bi sprečila dopune dnevnog reda, rekao je Radulović.

DJB je danas u Novom Sadu otvorio nove prostorije Gradskog odbora. Radulović je rekao da će u njoj svi članovi Pokreta, kao i pokrajinski i republički poslanici, moći da razgovaraju s gradjanima.

„Postajemo zreliji kao politička organizacija, uskoro će i skupština, broj ljudi raste i ova kancelarija je samo deo sarevanja cele organizacije“, kazao je Radulović.

Kancelarija će biti otvorena svakog radnog dana.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh