Gradovi

RIK proglasio biračke odbore za ponovljene izbore

BEOGRAD, 2. maja (Tanjug) – Republička izborna komisija proglasila je danas biračke odbore za ponovljene izbore koji će biti održani u sredu, 4. maja na 15 birackih mesta.

BEOGRAD – Republička izborna komisija proglasila je danas biračke odbore za ponovljene izbore koji će biti održani u sredu, 4. maja na 15 birackih mesta.

Pored toga RIK je za posmatrače izbora proglasio udruženja građana Crta i Građani na straži.

Na večerašnjoj sednici RIK je doneo rešenja o obrazovanju biračkih odbora i imenovanju predsednika, članova i njihovih zamenika u stalnom, kao i članova u proširenom sastavu.

RIK je takođe, po principu dobrovoljnog prijavljivanja svojih članova, imenovao dodatne koordinatore RIK-a za osam okruga.

Predsednik RIK-a Dejan Đurđrvić rekao je da će u svakom biračkom mestu biti obezbeđen po jedan statističar.

On je napomenuo da s obzirom da je sreda radni dan, škole u kojima se nalaze biračka mesta na dan izbora neće raditi, a o tome će biti obavešteno ministarstvo prosvete.

Glasanje će biti ponovljeno na pet biračkih mesta u Nišu (Medijana, Palilula i na tri biračka mesta u Panteleju), na po dva biračka mesta u Vranju i u Jagodini i na po jednom biračkom mestu u Bačkoj Topoli i u Sremskim Karlovcima.

Glasanje će biti ponovljeno i na po jednom biračkom mestu u Užicu, Kladovu, u beogradskoj Paliluli, kao i na jednom mestu na Novom Beogradu.

Preview

GLASANJE

Slide

DEJAN DJURDJEVIC

Slide

DEJAN DJURDJEVIC

Slide

DEJAN DJURDJEVIC

Slide

DEJAN DJURDJEVIC

Slide

SEDNICA

Slide

GLASANJE

Slide

DEJAN DJURDJEVIC

GLASANJE

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh