Gradovi

Ringier Axel pokrenuo sajt noizz.rs namenjen milenijalcima

BEOGRAD – Izdavačka kuća Ringier Axel Springer Srbija pokreće od danas na srpskom tržištu brend NOIZZ, odnosno sajt noizz.rs, namenjen milenijalcima – generaciji koja je odrastala u digitalno povezanom svetu, koja konzumira informacije i zabavne sadržaje prvenstveno na mobilnim uređajima i aktivna je na društvenim mrežama.

Kako je saopšteno iz te medijske kuće, NOIZZ će pokrivati širok asortiman vesti i ekskluzivnih priča različitih formata, a sadržaje će distribuirati prvenstveno posredstvom društvenih mreža.

Dodaje se da se brend NOIZZ uvodi na srpsko tržište posle postignutog uspeha u Poljskoj i Slovačkoj.

„NOIZZ nudi sadržaje iz raznih oblasti: zabava, životni stil, poznate ličnosti, noćni život, kultura, društvo, sport, ishrana, putovanje i nauka. Biće pokrenuti i različiti formati, kao što su žurke Make some NOIZZ, pri čemu će prva žurka u Beogradu biti organizovana 29. novembra i ugostiće poznate srpske umetnike“, piše u saopštenju .

Navodi se da uredništvo tog sajta uglavnom čine milenijalci, ukupno njih 11, a da je glavni urednik srpskog izdanja Boris Trivan, direktor programa i jedan od osnivača Instituta za digitalne komunikacije.

Direktor za digitalno izdavaštvo Ringier Axel Springer Media AG Jovan Protić kazao je da je „koncept brenda NOIZZ osmišljen za urbanu populaciju od 16 do 35 godina i da će se na sajtu noiž.rs nuditi jedinstvene, relevantne i provokativne informacije i stavovi, a istovremeno pružati i zabavni, vedri i korisni sadržaji.

Generalna direktorka Ringier Axel Springer Srbija Jelena Drakulić Petrović istakla je da NOIZZ promoviše nove trendove za milenijalce i da je njegov cilj da privuče njihovu pažnju na do sada neviđeni način na lokalnom tržištu.

„Biće to velika šansa za oglašivače čija su ciljna grupa milenijalci, da do njih i dopru. Moto Noizz.rs je – raznovrsni i zabavni sadržaji namenjeni milenijalcima vredni širenja“, rekla je ona.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh