Gradovi

Rukometaši Crvene zvezde posetili Hemofarm u Vršcu

BEOGRAD – Oko 30 rukometaša Crvene zvezde, predvođenih trenerom Nenadom Peruničićem, posetili su danas proizvodni kompleks Hemofarma u Vršcu.

Poseta Hemofarmu organizovana je kako bi rukometaši što bolje upoznali grad u kojem su na pripremama pred prolećni deo takmičenja.

Domaćini su im, kako se navodi u saopštenju Hemofarma, predstavili fabriku i iz prve ruke pokazali kako se prave i pakuju lekovi koji se plasiraju na tršišta 38 zemalja sveta.

„Hemofarm je kompanija posvećena zdravlju i stoga snažno povezana sa sportom. Ponosni smo što je, uz našu dugogodišnju podršku SC Milenijum, Vršac postao jedan od značajnih sportskih centara, ne samo u Srbiji, nego i širom sveta kao domaćin Univerzijade, evropskih i planetarnih šampionata“, rekao je pomoćnik direktora Proizvodnje Hemofarm Sinisa Canković.

On je naveo da inicijativa Crvene zvezde da tokom priprema u Vršcu posete Hemofarm pokazuje da je rukometu i farmaciji, pored afirmacije zdravih navika i stilovas života, zajednički i timski rad i želja za što boljim rezultatima.

Crvena zvezda završila je 2015. na prvom mestu Super rukometne lige Srbije, a pripreme u Vršcu poslednje su pred prolećni deo takmičenja.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh