Gradovi

SNS: Cilj DS da Srbiju uvede u nesigurnost i neizvesnost

NOVI SAD – Srpska napredna stranka saopštila je večeras da nije iznenađena pokušajima da se širenjem straha i izmišljotinama Srbija uvede u stanje nesigurnosti i neizvesnosti, navodeći da je to i osnovni cilj Demokratske stranke.

„Srbija se ubrzano modernizuje i jača, dok srazmerno tome slabi uticaj politike koja u sebi nosi mržnju i povratak u prošlost, koju su posebno poslednjih godina obeležili opustošeni pokrajinski fondovi, nakon petnaestogodišnje pljačkaške politike DS- a, koju predvodi Bojan Pajtić“, navodi se u saopštenju SNS za Vojvodinu.

Vojvođanski naprednjaci u odgovoru predsedniku Pokrajinskog odbora DS Miroslavu Vasinu, koji je devedesete godine prošlog veka uporedio sa sadašnjošću, ističu da je to jedino čega građani Vojvodine danas u Srbiji mogu da se uplaše.

„Isto tako građane Vojvodine jedino što može da zabrine je pomisao na ono šta će zateći, kada posle pokrajinskih izbora javnost dobije na uvid katastrofalno stanje koje je ostalo iza Demokratske stranke“, navodi se u saopštenju SNS.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh