Gradovi

SNS: DS da objasni zašto je zemljište pokanjano tajkunima

BEOGRAD – Srpska napredna stranka traži od Demokratske stranke da objasni građanima zašto je Bojan Pajtić sa saradnicima poklanjao državno poljoprivredno zemljište Darku Šariću, Miletu Jerkoviću i ostalim tajkunima i kriminalcima.

„Pitamo Demokratsku stranku šta kriju, i zašto se plaše da pokažu narodu sve ugovore koje su potpisali od 2000. godine, pa da građani Srbije vide kako se to čuvene demokrate brinu o poljoprivredi i srpskim seljacima?“, navodi se u saopštenju SNS.

U toj stranci kažu da građani čekaju konkretne odgovore od DS-a i Pajtića, ko i kako se obogatio, dok su „demokrate sistematski uništavale domaće poljoprivrednike, poklanjale kriminalcima državno zemljište i uništavale poljoprivredne zadruge“.

SNS, kako se navodi u saopštenju, čini sve da se mali poljoprivredni proizvođači, kao i svi poljoprivrednici, osećaju sigurno, da mogu da unapređuju svoju proizvodnju i žive od poštenog rada, i da se više nikada ne desi da oni stradaju, i da se preko njihovih leđa bogate funkcioneri DS-a i njihovi partneri.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh