Gradovi

SNS: DS u Beloj Crkvi u panici i gubi kompas

BELA CRKVA – Opštinski odbor SNS-a u Beloj Crkvi saopšto je danas da Demokratska stranka gubi kompas, a sve zbog toga jer su naprednjacima u tom mestu prišli pojedini odbornici demokrata, SPS-a i Jedinstvene Srbije, što će omogućiti održavanje vanredne sednice lokalnog parlamenta.

U saopštenju se navodi da su SNS-u u Beloj Crkvi pristupila četiri odbornika iz Jedinstvene Srbije, tri odbornika iz Demokratske stranke i jedan odbornik iz SPS-a.

Time je ispoštovana, kako navode, kompletna procedura za zakazivanje vanredne sednice koja je morala da se održi zbog toga što prethodna vlast, predvođena DS-om, nije u zakonskom roku donela odluku o racionalizaciji zaposlenih.

„Iskreno žalimo što DS, za vreme svog mandata, nije utrošila ovoliko energije za stvaranje stabilne Srbije, koliko troši na laži i izmišljanje lažnih afera“ navodi se u saopstenju Medija centra SNS-a za Vojvodinu.

Zbog, kako navode, 16-godišnje destruktivne politike DS, bazirane na ličnim interesima, ispašta čitava ekonomija Vojvodine i njeni građani, koji su im odavno pokazali da žele da ih vide u političkoj istoriji.

Čini se, dodaje se, da su i njihovi odbornici i članovi shvatili razmere rušilačke politike DS-a, zbog čega danas masovno beže iz ove stranke.

Foto Tanjug, M. Jelesijević/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh