Gradovi

SNS: Histerični napadi DS

BEOGRAD – Srpska napredna stranka saopštila je danas da se nastavljaju histerični napadi Demokratske stranke na sve državne organe, institucije i medije, koji se pojačavaju svaki put kada, kako se navodi, izađe na videlo da je „predsednik DS, Bojan Pajtić, lažov“.

U saopštenju Službe SNS za informisanje se navodi da je „Bojan Pajtić prvo izmislio lažnu aferu da je prisluškivan, a kada je utvrđeno da to nije tačno, onda je posegnuo za novim lažima tvrdeći da je neko nekoga reketirao, a pri tome je zaboravio da je upravo on taj koji se služi takvim mehanizmima 16 godina od kada je na vlasti u Vojvodini“.

„Bojanu Pajtiću nije dovoljno što je optužio pre izvesnog vremena ambasadora SAD, Majkla Kirbija, da laže, nego sada svojim neprikosnovenim vidovnjačkim veštinama tvrdi da zna šta je Lidija Udovički izgovorila pripadnicima policije“, navdeneo je u saopštenju.

Dodaje se da u „paušalnim, pre svega, kriminalnim optužbama, Pajtić nastavlja da kleveće, i primećujemo, vrlo stručno objašnjava građanima na koji način se izvršavaju krivična dela“.

„Verujemo da Bojan Pajtić ako išta zna, zna kako se čine krivična dela, što je šef vojvođanskog režima dokazao pljačkajući decu sa smetnjama u razvoju, učenike, Razvojnu banku Vojvodine i sve pokrajinske fondove“, navodi se u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka pita „nadležne državne organe kada će obelodaniti da li se vode istrage svih kriminalnih poslova Bojana Pajtića, i kada će pokazati narodu kako je Bojan Pajtić opljačkao građane Vojvodine?“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh