Gradovi

SNS: Licemerje Balše Božovića

BEOGRAD – Gradski odbor SNS-a ocenio je danas da je licemerno da Balša Božovoć, koji zimuje na Maldivima, govori o bedi građana.

„Podsećamo građane Beograda da je za bedu, beznađe i loš život građana kriva upravo Demokratska stranka, zbog mafijaško-tajkunskih veza, afera i mnogobrojnih lažnih obećanja zbog kojih je preko pola miliona ljudi ostalo bez posla“, saopštila je SNS.

Uža specijalnost DS su, ukazuje se, hapšenja, ucene i pritisci u predizbornoj kampanji.

Iz vladajuće stranke poručuju da ono što DS nudi građanima jeste povratak u prošlost, kriminal i korupciju, povratak u vreme kada su funkcioneri DS kupovali pašnjake,vinograde i oldtajmere, a država i Beograd išli u ambis.

„Jedini projekti DS su neupotrebljivi Pazl grad i Replika Terazija, propali podzemni kontejneri i namešteni tenderi za rekonstrukciju Bulevar kral?a Aleksandra. Zbog lošeg i bahatog vođenja grada od strane DS, građani su oštećeni za preko 960 miliona dinara“, podsećaju napednjaci.

Iz SNS-a poručuju da ta stranka želi da se bori za modernu, uređenu i bolju Srbiju i da svaki građanin živi pošteno od svog rada.

Foto SNS logo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh