Gradovi

SNS poručila DS-u: Nećete Srbiju vratiti u prošlost

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je danas opozicionoj Demokratskoj stranci da neće uspeti da Srbiju vrati u prošlost i da neće moći da zaustavi potrebu građana da žive normalanim životom.

Naprednjaci u saopštenju ističu da razumeju da je, usled nedostatka političkog programa i vizije za budućnost, a pre svega zbog kriminalnih navika brojnih funkcionera DS-a i novog DOS-a, Bojan Pajtić, pod palicom svog šefa Zorana Živkovića, primoran da svaki dan vodi ogoljenu politiku mržnje, laži i obmana prema predstavnicima medija i svakom građaninu koji misli drugačije od njih.

„Zato nas ni ne čudi to što Demokratska stranka, čiji funkcioneri otvoreno vređaju novinarke i sve žene, nastavlja da vrši, na najgrublji način, pritisak na medije, navodi se u saopštenju.

Oni, koji u imenu svoje stranke licemerno i dalje čuvaju reč demokratija, a koja za njih predstavlja isključivo model ličnog bogaćenja i pljačke građana, grčevito se trude da Srbiju vrate u prošlost, i nije im dovoljno što su građanima ukrali više od decenije normalnog života dostojnog čoveka, već nastavljaju borbu da Srbiju vrate u mulj.

„Srpska napredna stranka im poručuje da u tome neće uspeti. Borba za modernu i razvijenu Srbiju je počela i nikakvi lažovi i kriminalci neće moći da zaustave potrebu građana da žive normalnim životom“, navode naprednjaci.

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da SNS nikoga neće ni uplašiti ni ućutkati lažima i uvredama svojih protivnika koje objavljuje na naslovnim stranicama medija.

„Nemaju sopstveni uspeh pa su stoga primorani da na naslovne strane medija stavljaju laži o političkim protivnicima i uvrede na njihov račun i račun njihovih porodica, jer ne mogu da se hvale ni otvorenim radnim mestima, ni uspesima u privredi ni u bilo kom drugom polju života“, naveli su iz DS-a.

Foto Tanjug, M. Jelesijević/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh