Gradovi

SNS poručio DS-u: Ne vređate inteligenciju građana

BEOGRAD – Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci da prestanu sa vređanjem inteligencije građana i da nisu građani krivi kada kažu da je Bojan Pajtić lopov i najveći lažov koga pamti politička scena.

Kako je saopšteno iz SNS-a, upravo je Bojan Pajtić taj koji je, sa svojim najbližim saradnicima, na najbrutalniji način opljačkao narodne pare.

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da građani više ne nasedaju na mantru SNS-a o lideru DS Bojanu Pajtiću „koji ne dolazi na svoje radno mesto“ i koji je „opoljačkao hendikepiranu decu“.

Naprednjaci, međutim, pitaju u čijim džepovima i na čijim računima je završilo 35 miliona evra iz Fonda za subvencionisanje pogona novih tehnologija AP Vojvodine, iz kojeg su demokrate kapom i šakom zahvatale narodne pare, i milionske „subvencije“ dodeljivale sponzorima DS-a, članovima i svima onima sa kojima su ispleli najmonstruozniju političko-kriminalno-tajkunsku mrežu“.

Građani konačno, ističu iz SNS-a, moraju da saznaju imena svih onih koji su se obogatili pljačkajući narodne pare, a nisu ni otvarali pogone novih tehnologija, nisu ni zapošljavali radnike, nisu ni vratili subvencije, a u najboljem slučaju su pokrajinskim vlastima, u zamenu za milione evra, ispopučivali mrtvačke sanduke, setove za depilaciju, sifone za sudopere, četkice za zube…

„Pitamo Bojana Pajtića na čijem računu se nalazi 650.000 evra narodnih para, koje je Pajtić dao i, to dva puta, firmi „Keramika unika“ iz Kikinde? Pitamo Pajtića da objasni gde je pogon nove tehnologije ove firme, zbog čega su dobili subvenciju, gde su im radnici koje su imali obavezu da zaposle, kako je ovo preduzeće, kojem je Bojan Pajtić poklonio više od pola miliona evra narodnih para, napravilo milionske dugove, a zatim otišlo u stečaj“, stoji u saopštenju naprednjaka.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh