Gradovi

SNS: Sramota je opljačkati decu sa smetnjama u razvoju

BEOGRAD – Srpska napredna stranka odgovorila je danas na kritike lidera DS Bojana Pajtića povodom stanja u prosveti da nije sramota krečiti đačke toalete i renovirati škole, već je sramota to što je on uradio – opljačkati decu sa smetnjama u razvoju.

Pajtić je danas obišao Osnovnu školu u Knjaževcu i tom prilikom je kao neprihvatljivo ocenio to što „živimo u državi u kojoj premijer kreči đačke toalete, u kojoj đaci uzimaju autograme od kriminalaca, dok su znanje i obrazovanje potpuno zapostavljeni“.

Takođe je rekao da će DS ta stranka posebnu pažnju posvetiti prosveti i obrazovanju i obećao da će zaposlenima vratiti i povećati plate.

SNS navodi da Pajtić, koji danas obećava šarene laže prosvetarima i priča bajke deci, 16 godina nije bio u stanju ni da okreči jednu učionicu, već mu je bilo draže da širom Vojvodine pljačka narodne pare.

„Srpska napredna stranka već sada čini sve da se popravi položaj prosvetnih radnika i kvalitet obrazovanja koje naša deca dobijaju, i da ih nauči da se uspeh postiže poštenim i vrednim radom, a da se bahatost i kriminal, oličeni u politici DS-a, ne isplate i da predstavljaju ružnu prošlost Srbije“, navodi se u saopštenju SNS.

Foto SNS logo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh