Gradovi

Sosijete najbolja banka u dokumentarnom poslovanju u Srbiji

BEOGRAD – Finansijski časopis „Juromani“ (Euromoney) proglasio je Sosijete ženeral (Societe Generale) za najbolju banku u Srbiji u 2016. godini u pružanju usluga dokumentarnog poslovanja i garancija (trade finance).

Na međunarodnom nivou, Sosijete ženeral banka je uvrštena među vodećih 10 banaka -najboljih pružalaca usluga u ovom segmentu poslovanja, i napredovala je do šeste pozicije u ukupnom poretku, što je skok od čak osam pozicija u odnosu na rezultate prethodnog istraživanja, saopšteno je danas iz sedišta te b anke u Beogradu.

U regionu Centralne i Istočne Evrope, Sosijete ženeral se pozicionirala za lestvicu više u odnosu na raniji plasman, i sada je peta na listi.

U anketi uglednog magazina učestvovalo je više od 2.000 međunarodnih korporativnih klijenata, korisnika ovih usluga.

„Ovo ugledno međunarodno priznanje Sosijete ženeral banci u Srbiji je još jedna potvrda naših težnji da klijentima ponudimo najsavremenije usluge i rešenja, inovativan pristup i najviši kvalitet ekspertize. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je naše poslovanje dobilo najviše ocene od naših klijenata“, izjavila je predsednica Izvršnog odbora Sosijete banke u Srbiji, Marija Ruseva.

Prema njenim rečima, to je dokaz partnerskog odnosa koji za banku „predstavlja dugoročno strateško opredeljenje, a ovi rezultati su dodatna motivacija za dalje unapređenje saradnje i buduće zajedničke uspehe“.

Istraživanjem, koje je sproveo časopis „Juromani“ od septembra do novembra 2015. godine, klijentima je omogućeno da nominuju tri najbolja pružaoca usluga na međunarodnom nivou i u regionu Centralne i Istočne Evrope, u domenu dokumentarnih poslova i garancija, a na osnovu tih rezultata rangiraju se i zemlje pojedinačno.

Ovo nije prvi put da je „Juromani“ odao priznanje Sosijete ženeral banci u Srbiji, budući da je, na osnovu mišljenja korisnika usluga, ovoj banci dodelio priznanje i 2014. godine za usluge koje pruža u domenu upravljanja tokovima gotovine u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh