Gradovi

Sređena ulica koja povezuje Sremčicu sa Ibarskom magistralom

Mali: Posle 20 godina stanovnici Sremčice dobili šetalište

BEOGRAD – Radovi na uređenju Beogradske ulice u Sremčici, koja povezuje taj deo Čukarice sa Ibarskom magistralom, su završeni, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je to urađeno na inicijativu građana i pokazuje kako se zajedničkim radom građana i nadležnih stvari u gradu menjaju na bolje.

Radovi koji su koštali 27 miliona dinara, a pored asfaltiranja kolovoza, izgrađen je trotoar, urađena dupla rasvtea, a duž pešačke staze postavljene su klupe za odmor.

Gradonačelnik Mali je istakao da su građani Sremičice više od 20 godina tražili da se deo Beogradske ulice sredi i spoji sa Ibarskom magistralom, te da je to i urađeno na njihovu inicijativu.

„Građanima smo dali prelepu ulicu koja je bezbedna i sigurna i još jednom pokazali da možemo mnogo stvari u gradu da promenimo na bolje kada radimo zajedno“, rekao je Mali novinarima.

On je dodao da se neće stati na tome, te da sledi sređivanje udarnih rupa u Sremčici, ali i drugim deelovima grada.

Mali je dodao da je prošle godine na Čukarici sređeno više od 20 kilometara puta i deset dečjih igrališta, i postavljeno više od 200 stubova javne rasvete.

Kapitalni budžet za opštinu Čukarica ove godine iznosi oko 90 miliona dinara, dodao je Mali, ističući da će taj novac biti uložen u nova parkinga mesta, ulice, vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

„Zajedno ćemo učiniti lepšim Sremčicu, opštinu Čukaricu i ceo Beorgad“, rekao je Mali.

On je zahvalio građanima, jer je, kako je rekao, sve rezultat njihove inicijative i želje da se stvari promene.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, rekao je da je uloga grada, ipak, presudna, jer bez podrške nadležnih mnogo toga ne bi moglo da bude urađeno.

Preview

SINISA MALI

Slide

SINISA MALI

Slide

SINISA MALI

Slide

SINISA MALI

SINISA MALI

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh