• BG

  Српски покрет Двери: Петиција за укидање свих ријалити програма у Србији

   

  Ово доба ријалити програма у Србији мора да се заустави, јер представља велику претњу по здравље, културолошки, духовни и психолошки развој читаве нације.

  Афирмишу се ријалити звезде, док је већина младих и образованих незапослена, чиме се вређа сав труд родитеља и улагање у будућност своје деце.

  Нико не реагује на то што се искориштавају деца и материјални положај грађана Србије како би их довели у ријалити програме и понижавали, а људски живот био окренут руглу.

  Ријалити програми директно угрожавају и економски развој нације, јер стварају лажну слику живота и подстичу на нерад и безвољност.

  Форсирањем антипродичних вредности, ријалити програми шаљу јасну поруку да су брак, рађање деце, образовање и професионалан приступ раду и одговорности, бесмислени и превазиђени.

  Такође, ови програми афирмишу насиље и неморал.

  Заиста је доста да ова медијска тортура и јавно понижавање човека, буду наш степен културе, достојанства и мерило вредности.

  Зато позивамо све грађане Србије да потпишу петицију за укидање свих ријалити програма у Србији, јер овако више не може и не сме да се живи.

  Савет за породицу и социјална питања

  Српски покрет Двери

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com