• Gradovi

  Stefanović: Đilas da kaže ko mu je pretio

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da opozicioni lideri tvrdnjama da im se preti hapšenjem zloupotrebljavaju policiju i svoju javnu funkciju kako bi postigli bolje izborne rezultate.

  „To su neverovatne stvari kako se ta policija zloupotrebljava. Ja ih samo molim da prestanu da se bave tim ljudima. Oni su svi političari i svi zloupotrebljavaju svoju političku funkciju od jutra do mraka“, rekao je Stefanović za Televiziju Pink.

  Stefanović je negirao tvrdnje bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa koji je u četvrtak izjavio da mu se preti hapšenjem ukoliko se ponovo kandiduje za tu funkciju.

  „Ja verujem da gospodin Djilas nije rekao istinu upravo zato što su to takvi maniri – to se provuče kao pripremljena priča u novinama, lepa uvertira za izbore“, rekao je Stefanović i pozvao Dragana Djilasa da se obrati Tužilaštvu i da kaže ko su ljudi koji su mu pretili hapšenjem, pa, ako postoji dokaz da je to istina, neka se taj neko goni.

  On je ocenio da je predizbornu kampanju za predsedničke izbore, na isti način, zloupotrebom policije počeo i Vuk Jeremić i da su svi videli kako se ta kampanja završila.

  „To što je on tvrdio došli su da me uhapse, pokazalo se kao potpuna izmišljotina“, rekao je Stefanović.

  On je kazao i da ga je začudila izjava poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića koji je tvrdio da su mu na vrata došli policajci.

  Stefanović je ponovio da niko iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije bio na Šabićevim vratima i da se zna da su to bili pripadnici Komunalne policije.

  „Nije baš popularno reći došli mi komunalci, već došla mi policija na vrata, to treba da stvori neku mračnu sliku i umesto da kaže izvini policiji i gradjanima, on kreće u najverovatnije obrte i okrete, isto kao i Djilas“, rekao je Stefanović.

  Ostale fotografije uz tekst

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com