Gradovi

Stogodišnjica iskrcavanja važan događaj za Srbiju

Vulin sa gradonačelnikom Krfa Konstantinosom Nikoluzosom

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin sastao se danas sa gradonačelnikom Krfa, Kostasom Nikolozousom, povodom obeležavanja stogodišnjice iskrcavanja srpske vojske na Jonska ostrva Krf i Vido.

Centralna manifestacija biće održana u aprilu ove godine, na najvišem državnom nivou, a delegaciju Srbije predvodiće predsednik Republike, Tomislav Nikolić, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad.

Očekuje se da na ovaj događaj iz Srbije u Grčku stigne više od 2.500 gostiju.

Gradonačelnik Krfa je izrazio zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i čvrstim odnosima Srbije i Grčke, ali i Srbije i grada Krfa, posebno u delu priprema za obeležavanje stogodišnjice iskrcavanja, kao i ekonomskom saradnjom i saradnjom u turizmu.

Vulin je naglasio da je ova godina veoma važna za Srbiju, te da je podrška Krfa u pripremama za ovaj događaj od presudnog značaja.

Bratske veze između srpskog i grčkog naroda, istakao je ministar, ne predstavljaju samo istorijsku činjenicu, već prijateljski odnos koji nastavlja da se razvija, navedeno je u saopštenju.

Foto Tanjug, T. Valič/ arhiva

Preview

VULIN I NIKOLUZOS

Slide

VULIN I NIKOLUZOS

Slide

KONSTANTINOS NIKOLUZOS

Slide

VULIN I NIKOLUZOS

Slide

VULIN I NIKOLUZOS

VULIN I NIKOLUZOS

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh