Gradovi

Svi odbornici i većina članova LDP Kovačice prešli u SNS

NOVI SAD – Opštinski odbor LDP-a Kovačica, sa četiri odbornika i gotovo kompletnim članstvom, danas je kolektivno pristupio SNS-u, saopštio je Medija centar za Vojvodinu SNS-a.

Sada već bivši predsednik Opštinskog odbora LDP-a Lazar Ružić izjavio je da je odluka o kolektivnom učlanjenju u SNS na Opštinskom odboru doneta jednoglasno nakon zahteva mesnih odbora i članstva da se aktivno i radom na terenu podrži politika SNS -a koja je, kako je istakao, usmerena na interes građana a ne pojedinaca, navodi se u saopštenju.

„U fokusu politike koju zastupa i sprovodi SNS, predvođen predsednikom stranke i premijerom Aleksandrom Vučićem, je jačanje ekonomije, borba protiv korupcije i kriminala, stvaranje funkcionalne i uređene države, a samim tim i lokalne samouprave što su osnovni preduslovi da Srbija krene putem napretka. Zbog stvaranja bolje budućnosti za sve naše građane odlučili smo da podržimo takvu politiku i damo svoj doprinos nastavku započetog procesa“, izjavio je Ružić.

On je istakao da je pre kolektivnog učlanjenja u SNS, Opštinski odbor LDP-a odbio preporuku pojedinih ljudi iz stranke da se na predstojeće lokalne izbore izađe zajedno u koaliciji sa Ligom socijal demokrata Vojvodine, smatrajući da je politika Nenada Čanka pogubna za građane Kovačice, dodaje se u saopštenju SNS-a.

Foto Tanjug, M. Jelesijević/ arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh