Gradovi

Tamara Đurić na saslušanju u tužilaštvu nije teretila Golubovića

BEOGRAD – Bivša učesnica rijalitija Farma Tamara Đurić saslušana je danas u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal (VTK) u okviru postupka koji se vodi protiv Kristijana Golubovića povodom sumnji da joj je uputio pretnje preko Fejsbuka.

Golubovićev branilac Gvozden Grgur koji je prisustvovao saslušanju, rekao je Tanjugu da Đurićeva nije teretila njegovog branjenika te da se nije pridružila ni krivičnom gonjenju.

„Očekujem da posle ovoga tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu protiv Golubovića“, rekao je advokat.

Goluboviću se krivičnom prijavom na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je bio uhapšen 19. februara zbog svog pisanja na Fejsbuku „Ona (Tamara Đurić) je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje“.

Posle 15 dana mu je pritvor ukinut, i sada je na slobodi, ali ga čeka odsluženje kazne od osam godina zatvora zbog preprodaje heroina.

Njegov advokat je rekao Tanjugu da do danas Goluboviću nije uručeno rešenje o izvršenju kazne, prema kojem bi zatvoru trebalo da se javi prvog narednog radnog dana.

Golubovića čeka izdržavanje svega četiri godine u zatvoru, pošto je polovinu kazne već izdržao u pritvoru koji mu se uračunava u kaznu.

Dva puta je odlagao izvršenje zbog rođenja deteta, a treći put krajem prošle godine zbog učešća na “Farmi” i obaveza prema produkciji tog realitija.

Foto Tanjug, Z. Žestić, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh