Regioni

TRAGEDIJA U PRIJEDORU: Ubica pre zločina deci govorio mama i tata će na nebo

Ubica je u petak došao kod supruge na posao u frizerski salon u naselju Vrbice u kome je radila poslednjih meseci. Prema rečima vlasnice salona, Torbica je bio vidno nervozan.

„Tražio je od Daliborke da ga odveze do grada, na šta mu je odgovorila da ona nije taksi. On je nastavio s molbama i na kraju su, na njenu nesreću, zajedno ušli u automobil“, rekla je jedna od komšinica.

Ovih dana Torbicama je stigao i sudski poziv za razvod, pa nije isključeno da je ovo bilo jedan od povoda ubistva.

Saša je, prema priči mnogih koji su poznavali bračni par bio bolesno zaljubljen u svoju suprugu. Problemi su nastali kada ga je napustila. Upućivao joj je pretnje , čak je i deci govorio da će mama i tata na nebo i da će njih odgajati baba i deda.

Potvrdila nam je to i bliska prijateljica nesrećne žene, kojoj se ova požalila na pretnje.

„Stalno joj je pretio da će je ubiti. Dolazio kod njenih u Tukove i tražio da mu se vrati. Maltretirao je i njene roditelje. Srele smo se u petak, na dan nesreće i rekla mi je da mu se neće vratiti pa i po cenu da je ubije“, rekla je prijateljica ubijene Daliborke.

Hitac u slepoočnicu supruge ispalio je iz očevog pištolja. Taj isti pištolj svojevremeno je u kući, kada je u novembru prošle godine dva puta prijavljen za nasilje i prema izvorima bliskim istrazi predat u nadležnost Tužilaštva na daljnje postupanje, tražila i policija.

Iza bračnog para Torbica ostalo je troje dece, dva sina i šestogodišnja ćerka.

(Avaz.ba)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh