• BG

  ТРАГЕДИЈА У СМЕДЕРЕВУ: НАСТРАДАО ВОЗАЧ ОПЕЛА, А ДЕСЕТОГОДИШЊЕ ДЕТЕ КРИТИЧНО

  У тешкој саобраћајној несрећи која се око поднева догодила у Смедереву, у непосредној близини касарне Војске Србије, Н.П. из Смедерева, возач „опел кадета кабриолет“, на лицу места је погинуо, а десетогодишњак K.П, који је био с њим у колима са тешким повредама је пребачен у Београд.

  Има повреде главе и преломе костију и у критичном је стању.

  – Није јасно због чега је кадет прешао на леву страну коловоза, то тек треба да утврди истрага. Возач је на месту несреће преминуо, а дете је у тешком стању – каже дежурни тужилац.

  – Изгубио је контролу, очигледно, прво је ударио у један аутомобил београдских таблица, онда у овај други, да би се на крају закуцао у бетонску бандеру. Он је испао из кола, а дете је изгледа било везано, чим је после таквог удара остало је на седишту – каже један од очевидаца.

  Околности под којим је дошло до кобног удеса истрага тек треба да утврди. Неки житељи суседних кућа мисле да је у питању претицање, да је кадет обилазио момке на скутерима и да је тада изгубио контролу.

  На низбрдици која од касарне води до семафора Kоларског пута и Пролетерске улице нема трагова кочења, а судећи по томе у каквом стању је олупина кадета у питању је била велика брзина приликом удара у бандеру.

  Од помоћи би истрази могле да буду камере које су на објекту касарне.

  Извор: Блиц

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com