Gradovi

Treći deo serijala „Drugačija“ u bioskopima

BEOGRAD – Treći deo trilogije „Drugačija“ pod nazivom „Odani“u režiji Roberta Švenkea od danas je na repertoaru domaćih bioskopa, saopštio je distributer „Blitz Film“.

Film „Drugačija: Odani“, kao i prethodna dva, zasnovan je na knjizi Veronike Rot, koja je postala hit među tinejdžerima širom sveta.

U trećem delu glavni junaci Tris i Četiri kreću u istraživanje spoljnog sveta u nadi da će konačno pronaći dugoočekivane odgovore i mir, ali će tek tamo shvatiti kolike žrtve treba da se podnesu i koliko hrabrosti, odanosti i ljubavi je za taj mir zapravo potrebno.

Nakon što je društvo, u koje je verovala, uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje.

Nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom.

Istovremeno Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.

Svoje uloge ponavljaju Šalin Vudli i Teo Džejms.

U bioskopima „Sinepleks“ povodom filma „Drugačija: Odani“ organizuje se manifestacija „Teens Night“, u okviru koje su obezbeđeni pokloni za sve fanove i mogućnost da se osvoji kompletna trilogija romana po kojoj su snimani filmovi, a objavila izdavačka kuća „UrbanReads“.

Foto Tanjug/ N.Jovanović, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh