Novosti online

Тужилаштво ће разматрати и одговорност Сергеја Трифуновића

Првом основном тужилаштву у Београду стигла је кривична пријава против Горана Илића (41) који се сумњичи да је у ноћи између 26. и 27. фебруара напао глумца Сергеја Трифуновића испред једног киоска брзе хране на Врачару, али ће бити размотрена и одговорност Трифуновића за тај инцидент. Портпарол тужилаштва Лепосава Вујановић рекла је Танјугу да је кривична пријава стигла у уторак и да ће се у току доказном поступка утврђивати да ли има кривичне одговорности и на страни Трифуновића.

Такође ће, како је додала, бити размотрено да ли је реч о кривичном делу лаке телесне повреде, насилничко понашање или пак о неком прекршају након чега би предмет био уступљен Прекршајном суду. У оквиру доказног поступка тужилаштво треба да прегледа снимак инцидента забележен сигурносном камером, као и да саслуша Илића, Трифуновића и Илићеву супругу која је у тренутку инцидента била са њим у друштву, а п опотреби и друге сведоке.

Приликом инцидента Трифуновић је задобио лаке телесне повреде и збринут је у Ургентном центру након чега је пуштен кући. Медији преносе да су се Илић и Трифуновић посвађали испред киоска брзе хране након чега да је Илић изуједао по шакама.

Танјуг

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh