Gradovi

U Beogradu uhapšeno više osoba zbog droge i razbojnistva

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nekoliko odvojenih akcija na teritoriji Beograda, uhapsili su više osoba osumnjičenih za različita krivična dela i zaplenili 47 paketića heroina težine oko 15 grama.

Kako je navedeno u saopštenju Biroa za saradnju sa medijima MUP-a Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila M.S. (29), kod koje je prilikom pretresa stana koji koristi, pronađeno 47 paketića heroina, 220 evra i 19.000 dinara.

Policija je rasvetlila više krivičnih dela razbojništva počinjenih na teriritoriji glavnog grada i uhapsila sedam osumnjičenih.

Zbog postojanja osnova sumnje da su sa još trojicom maloletnika 9. januara ove godine uboli nožem u leđa oštećenog i ukrali mu iz torbice dve hiljade dinara, policija je uhapsila P.B. (20) i P.B. (20).

Policija je uhapsila i N.M. (22), zbog postojanja osnova sumnje da je maskiran, uz pretnju nožem iz jedne prodavnice ukrao 30.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su nasilno otvarali vrata i prozore na vikendicama i iz njih krali tehničke uređaje i prodavali ih na otpadima za otkup sekundarnih sirovina, policija je uhapsila M.M. (24), D.M. (21), M.M. (23) i J.Š. (27).

Svi osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, privedeni su nadležnim tužilaštvima, navedeno je u saopštenju.

Foto Tanjug, N. Milošević (arhiva, ilustracija)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh