Novosti online

Убио жену, па се обесио

Лукићево код Зрењанина – У трагедији која се догодила ујутро тројица дечака од две, седам и девет година остала су сирочад. Њихов отац Благоје Буцу (40) убио им је мајку Санелу Николић (25), а онда се обесио.

Благоје је рођен у селу Лукићево у коме углавном живе потомци колониста из Босне и Херцеговине. Мајка му је пореклом из БиХ, а отац је Банаћанин румунског порекла. Са Санелом, која је Ромкиња из оближњег села Ботош, живео је у невенчаном браку у који је она ушла као малолетна.

У разговору с комшијама могло се, после трагедије, сазнати да нису јасни мотиви супруга који је, наводно на свиреп начин дрвеном мотком, усмртио невенчану жену, а онда се обесио у помоћној згради, у дворишту куће у којој је рођен. Ту је затечен и отац покојне Санеле који је изјавио да је са ћерком разговарао телефоном пре неколико дана и да се она није жалила на било какве проблеме са мужем.

– Унуци су били у комшилуку код ујака где су и преспавали претходну ноћ. Кад се најстарији вратио кући, није могао да уђе пошто је капија била закључана, а није помогло ни дозивање. Прескочио је капију и у соби наишао на стравичан призор и мртву мајку у локви крви – прича Санелин отац.

Комшије су изјавиле да се Благоје жалио да му је жена непослушна. Благоје и Санела нису били запослени, а издржавали су се од социјалне помоћи и од надничења. Обоје су у селу важили за вредне, па су их комшије радо ангажовале за посао. Испред куће жалости окупљала родбина покојне Санеле док Благоје, како се чуло није имао рођаке у селу. Спекулише се да би разлог трагедије могла бити љубомора, али и да се није чуло да су се некад свађали.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh