Novosti online

Ухапшен због рањавања у Новопазарској Бањи

НОВИ ПАЗАР – Новопазарска полиција ухапсила је синоћ Е. Б. (27) из тог града, осумњиченог да је прошлог понедељка из ватреног оружја ранио И. А. (45), који је лежао у Специјалној болници у Новопазарској Бањи. Како је речено радију Сто плус у полицији, Е. Б. је ухапшен у суботу увече у селу Дражевиће, 30 километара од Новог Пазара.

„Приликом привођења, осумњичени није пружао отпор, а након хапшења је пребачен у Окружни затвор”, навела је полиција. Осумњиченом је одређен једномесечни притвор и ових дана би требало да га саслуша надлежни тужилац.

Е. Б. је осумњичен да је прошлог понедељка испалио три хица у И. А, који се опорављао од прелома ноге у Специјалној болници у Новопазарској Бањи.

Том приликом, И. А. је задобио прострелне ране стопала и бутине леве ноге, али се након указане помоћи у новопазарској болници, успешно опоравља. Инциденту је претходила дугогодишња свађа и чињеница да је И. А. 2014. године ранио Е. Б. из ватреног оружја.

Због тога се против И. А. у новопазарском суду води поступак за покушај убиства и нелегално ношење оружја. Иако се И. А. налази на листи најтраженијих криминалаца Еуропола због организоване пљачке и узимања талаца у Луксембургу, полиција није имала потерницу, нити било какав други правно обавезујући документ на основу којег је могла да га ухапси јер Србија није чланица ЕУ.

Бета

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh