Gradovi

Uhapšeno troje zbog prodaje opojnih droga

Novosadska policija pronašla je u dve odvojene akcije više od 70 grama praha za koji se sumnja da je kokain, 185.000 dinara i 570 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i 10 grama materije nalik heroinu, zbog čega su uhapsili tri osobe.

BEOGRAD – Novosadska policija pronašla je u dve odvojene akcije više od 70 grama praha za koji se sumnja da je kokain, 185.000 dinara i 570 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i 10 grama materije nalik heroinu, zbog čega su uhapsili tri osobe.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, po nalogu tužioca, policija je uhapsila Đ.C. (35) i D.V. (19) iz Novog Sada i R.Š. (53) iz okoline Kule.

Prilikom pregleda vozila kojim je upravljao Đ.C, a suvozač bio R.Š, pronađeno je oko 70 grama praha nalik kokainu, a pretresom njegovog stana još oko tri grama praha i novac.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a privedeni su sudiji za prethodni postupak.

U drugoj akciji kod dve osobe pronađena je materija nalik na heroin – pretresom stana D.V. pronađeno je osam grama materije za koju se sumnja da je heroin i njemu je, po odobrenju nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova.

Dva grama ove materije otkrivena su kod devetnaestogodišnjaka i protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh