Regioni

UŽAS U ZAGREBU: Muškarac (53) držao devojčicu (13) u hotelu 26 sati!

Ispostavilo se da se radi o 53-godišnjaku, porodičnom čoveku, ocu troje dece, koji je devojčicu namamio u zagrebački hotel i džao je u njemu 26 sati, dok nije uhapšen.

Ona je na recepciji rekla da čeka tatu koji je rezervisao sobu, i recepcioneri su je pustili bez ikakve provere. Roditelji su shvatili da nešto nije u redu, kad je prestala da se javljati na telefon. Prava agonija međutim počela je kad su saznali da nije kod prijateljice.

Počela je potraga za njom a prvu korisnu informaciju dala im je žena na Facebooku, koja je videla devojčicu dok se raspitivala za hotel, piše Jutarnji. Policija ih nije zatekla u sobi pa je napravljena zaseda i ubrzo je uhapšen.

Njena sestra je izjavila da je kada su je pronašli bila omamljena, da je kolutala očima i nije mogla da odgovori ni na jedno pitanje. Nije znala ni gde se nalazi ni šta joj se dogodilo, priča očajna sestra.

Za što će tačno biti optuđen 53-godišnjak pokazaće istraga posle razgovora sa svima, veštačenja, pregleda snimaka nadzornih kamera i rekonstruira celog “druženje”. Osim sumnje na seksualne delikte na štetu deteta, nije isključeno ni d aje u pitanju trgovina decom.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh